Bewegings- & oefentherapie

 | 

Fysioballen


Gymnastiek & fysiobal, blauw

Gymnastiek & fysiobal, blauwDeze fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. de bal heeft een antislipoppervlak van PVC vinyl dat geribbeld is voor een goede grip. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Prijs en diameter? Klik op informatie/bestellenGymnastiek & fysiobal, rood

Gymnastiek & fysiobal, roodDe Gymnastiek en Fysiobal kan gebruikt worden om onder andere de balans en coordinatie te verbeteren. De bal is geschikt als hulpmiddel bij oefening van vestibulaire beweging en evenwicht. De bal heeft een uitstekende dynamische eigenschap, heeft een hoog draagvermogen en de kleinere diameters zijn zeer geschikt om als zitbal te gebruiken. De bal kan zacht worden opgepompt zodat deze zacht en soepel aanvoelt of juist hard worden opgepompt om deze goed te laten stuiteren.


Prijs en diameter? Klik op informatie/bestellenBodybal, blauw 65 cm diam.

Bodybal, blauw 65 cm diam.Door de zacht aanvoelende foamhuid is deze bal geschikt voor diverse therapeutische doeleinden. Bestelnummer: 511403