Rugzak'Online


Via Rug'Zak Online bieden wij professionals een uitgebreid programma van producten aan voor kinderen en jong volwassenen met een beperking. De vraag naar material voor passend onderwijs is de afgelopen jaren toegenomen. In deze vraag is een grote diversiteit te bespeuren aangezien de behoefte van de doelgroep sterk uiteenloopt. Bij aangepast materiaal heeft men snel de neiging het lomp en zwaar uit te voeren. Wij laten vormgeving en kleur een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van het materiaal. Vormgeving en kleur werken sfeerverhogend en geven het materiaal een uitnodigend karakter. In Rug'zak Online vindt u een breed pakket aan leer- en hulpmiddelen, zoals materiaal voor taalontwikkeling (logopedie), Flocards Magnetisch Leersysteem, bouw- en constructiemateriaal, zitkussens, antislipmateriaal, speciale scharen, penhouders(verdikkers), tel- en rekenoefeningen, diverse oefenmaterialen (fysio-, ergo- en bewegingstherapie) en meer.

Alléén voor professionals
Indien u verbonden bent aan een onderwijsinstelling, of op andere wijze verbonden bent aan een (onderwijs) instelling, dan kunt u via rugzak-online.nl uw bestelling plaatsen. Beschikt u reeds over een klant-id-nummer, dan kunt u, nadat u zich heeft aangemeld, ervoor kiezen om Online op rekening te bestellen of om uw bestelling direct af te rekenen via iDeal (alléén voor Nederland). Zonder klant-id-nummer kunt u niet op rekening bestellen.

Beschikt u nog niet over een gebruikersnaam, wachtwoord en/of klant-id nummer, vul uw gegevens zoals uw eigen naam, bij voorkeur een algemeen e-mailadres, naam van de (onderwijs) instelling, afdeling, adres, postcode, plaats en telefoonnummer en verzend het formulier. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de inloggevens per e-mail. Helaas kunnen wij om veiligheidsredenen geen codes aan privé(mail)adressen verzenden. Heeft u nog vragen? Heeft u nog vragen? Bel ons vrijblijvend: 0575-728211 of stuur een e-mail naar: bestelling@rugzak-online.nl

Particulieren verwijzen wij graag door naar: rugzakwebwinkel.nl